Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Webber a Red Bull-tól menne nyugdíjba

Bár sokan úgy gondolják, hogy már az idei szezon végén visszavonul, Mark Webber hosszú távra tervez a vb-címvédő alakulattal, és elmondása szerint a Red Bull lesz az utolsó munkaadója a Forma-1-ben.


Bár sokan úgy gondolják, hogy már az idei szezon végén visszavonul, Mark Webber hosszú távra tervez a vb-címvédő alakulattal, és elmondása szerint a Red Bull lesz az utolsó munkaadója a Forma-1-ben.

Az ausztrál pilóta mindezt az F1 Racing magazin legújabb számában közzétett interjújában mondta el, melyben arra a kérdésre, miszerint a Red Bullnál látja-e a jövőjét, így felelt: „Szeretném ezt hinni.”

„Folytatni szeretném – ahogy minden versenyző – a versenyzést az élmezőnyben, és velük lógni hétről-hétre. Nekik versenyezni komoly megtiszteltetés, és igazán élvezetes.”

Annak ellenére, hogy voltak belviszályok az elmúlt években, Webber elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a Red Bullnál, és nincsen szándékában más munkaadó után kutatni.

„Természetesen mindig van feszültség egy csapaton belül, ráadásul a tavalyi szezon nem volt egy szokványos, hiszen mindketten a bajnoki címért harcoltunk, egészen az utolsó futamig, ami abszolút különleges, és nem általános szituáció” – magyarázta Webber.

„Bízom abban, hogy folytathatom a kemény munkát a Red Bull-nál. Tisztában vannak azzal, hogy mindig és minden körülmények között a legjobb tudásomat próbálom meg nyújtani. Azzal is tisztában vannak, hogy ez a jövőben sem lesz másképp, és továbbra is nagyon keményen fogok hajtani.”

Bár kijelentette, hogy a Red Bull-nál szeretné befejezni karrierjét, Webber elhintette, hogy mint minden pilótának, neki is nagy álma, hogy egyszer a Ferrari színeit képviselhesse a Forma-1-ben.

Arra a kérdésre, hogy melyik csapat tudná elcsábítani a Red Bull-tól, így felelt: „Mindig vonzó egy pilóta számára azokkal a vörös autókkal versenyzni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!