Portugál Nagydíj

Webber: Győzni akarok Barcelonában

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Webber: Győzni akarok Barcelonában

Mindenképpen győzni szeretne a hétvégi Spanyol Nagydíjon a Red Bull Racing versenyzője, Mark Webber.


Mindenképpen győzni szeretne a hétvégi Spanyol Nagydíjon a Red Bull Racing versenyzője, Mark Webber.

Az ausztrál pilóta a címvédő gárda hivatalos weboldalának nyilatkozva elárulta, szeretne javítani a Törökországban elért eredményen, ahol csapattársa, Sebastian Vettel mögött második lett.

Webber elmondta, kedveli a barcelonai versenypályát, hiszen amellett, hogy remek vonalvezetéssel rendelkezik, a légkör is kiváló a versenyhétvége során.

„A pálya maga nagyszerű, az aszfalt és a vonalvezetés és megfelelő ahhoz, hogy a határon vezessünk egy F1-es autót” – mondta Webber.

„Az utolsó szektor nagyon-nagyon gyors szokott lenni, most viszont – néhány éve – be van építve egy lassító, ami kissé megtöri a ritmust, de összességében nagyon élvezetes vezetni ezen a pályán.”

„Természetesen szeretnék javítani a törökországi eredményemen, ez pedig azt jelenti, hogy szeretnék felállni a dobogó legfelső fokára. Nagyszerű lenne kiegészíteni a szép emlékeket. Hangulat szempontjából ez egyike a legjobb versenyeknek a szezonban, elsősorban a támogatás miatt, amit Fernando [Alonso] kap.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!