Friss hírek

Webber: Mindvégig a határon autóztam

Idei harmadik pole pozícióját szerezte meg a Nürburgringen a Red Bull Racing rutinos versenyzője, Mark Webber.


Idei harmadik pole pozícióját szerezte meg a Nürburgringen a Red Bull Racing rutinos versenyzője, Mark Webber.

Az ausztrál pilóta elárulta, nagyon örül, hiszen az elmúlt időszakban rendszeresen közelebb tud kerülni csapattársához, noha elismeri, a szombati időmérőn is a határon autózott.

„Az elmúlt versenyeken a teljesítményem egy kicsit jobb lett, és ez a pálya sem tűnt rossznak számomra a múltban” – mondta Webber a kvalifikáció után.

„Azt kell mondjam, az időmérő remekül ment, eltekintve a Q2-ben futott első lágy gumis etaptól. Az nem volt túl sima, viszont a másik két kör jó volt, a srácok pedig újra nagyszerű munkát végeztek az autóval.”

„Teljesen a határon autóztam, nagyon jó kör volt. Nagyon kielégítő látni, hogy senki sem ver meg téged a végén, mivel elég nyugtalanító várni az utolsó 30 másodpercben.”

Webber hozzátette, bízik abban, hogy a Red Bull tempója a holnapi versenyen is megfelelő lesz, célja pedig nem más, minthogy az első helyről rajtolva megnyerje a Német Nagydíjat.

„Jónak kell lennünk. Tegnap is jól alakultak a dolgaink. Persze tudjuk, hogy vasárnap este tudunk csak meg többet. Meglátjuk, kinek lesz a legsimább versenye holnap, és néhány döntést is meg kell majd hozni a pilótafülkében, ha esetleg eső lesz.”

„Jó időmérő volt a mai, és az ember egy körben akar vezetni a futamon, az pedig az utolsó.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Webber: Mindvégig a határon autóztam
Fotók: Ocon pályára vitte az Alpine új autóját
Vettel: A sprintfutam csak a problémák foltozgatása
Az Aston Martin szeretné a legjobbat kihozni Vettelből
Vettelék már holnap pályára viszik az új Aston Martint