Webber nyomot akar hagyni a Forma-1-ben - F1VILÁG.HU

Webber nyomot akar hagyni a Forma-1-ben

HIRDETÉS

Mark Webber elmondta, hogy komoly motivációt jelent számára, hogy maradandót alkosson és nyomot hagyjon a sportágban.


Mark Webber elmondta, hogy komoly motivációt jelent számára, hogy maradandót alkosson és nyomot hagyjon a sportágban.

A Red Bull ausztrál versenyzője a maga 35 évével a mezőny egyik legidősebb tagja, azonban kiváló teljesítményt nyújt az idei esztendőben, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy jelenleg a bajnokság második helyén áll, 40 ponttal lemaradva a listavezető Fernando Alonso mögött.

Miközben keményen küzd a bajnoki címért, Webber elmondta, hogy emellett az is hajtja, hogy az örökranglistán is feljebb kerüljön, ahol jelenleg kilenc győzelmével a 33. helyen áll, olyan világbajnokokat megelőzve, mint John Surtees vagy Keke Rosberg.

„Emberi tulajdonság, hogy mindig többet akarsz” – mondta. „Soha nem gondolnád, hogy több győzelmet szereztél, mint néhány világbajnok, de ez a helyzet.”

„Természetesen én is többet akarok, még nem szereztem bajnoki címet, de bízom abban, hogy ez még változni fog. Majd meglátjuk. Igazából nagyon büszke vagyok arra, amit eddig elértem, de mindig többet akar az ember, ez teljesen normális.”

„Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, de csakis rajtam múlik, hogy a statisztikámon tudok-e javítani. Jól fogok dolgozni, nagyon keményen, de a végén a számok nem hazudnak.”

„Egy világklasszis csapatban vagyok, és minden esélyünk megvan arra, hogy sok-sok statisztikát megjavítsunk, és ez az, amire vágyom.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!