Friss hírek

Webber szerint jó formában lesz a Red Bull

Mark Webber, a Red Bull Racing ausztrál versenyzője reméli, hogy csapata – akárcsak tavaly – idén is versenyképes lesz majd a Hungaroringen.


Mark Webber, a Red Bull Racing ausztrál versenyzője reméli, hogy csapata – akárcsak tavaly – idén is versenyképes lesz majd a Hungaroringen.

A rutinos versenyző a csapat hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, kedveli Magyarországot, és reméli, hogy értékes pontokkal gyarapodhatnak a hétvégi futam során.

„Magyarországon mindig jó a verseny, az atmoszféra kiváló – szerintem egyike azoknak a futamoknak, melyeket a legtöbb versenyző nagyon élvez” – mondta Webber.

„Imádom Budapestet – gyönyörű hely, az éttermek és a szórakozóhelyek kiválóak. Maga a pálya rövid és nagyon technikás, szóval nem unatkozunk rajta. Nem sok hely van az előzésre, szóval majd meglátjuk, hogy a DRS mennyire segít idén.”

„A Hungaroringnek passzolnia kell az autónkhoz, tavaly nagyon erősek voltunk itt. Újabb remek lehetőség arra, hogy értékes pontokat szerezzünk – ráadásul mindig jó érzés remek eredménnyel elvonulni a hosszúszünetre, szóval majd meglátjuk, hogy alakul.”

Webber számára azért is fontos lehet a hétvégi viadal, mert lapértesülések szerint a Red Bull a Hungaroringen jelenti be, hogy további egy évvel meghosszabbította az ausztrál pilóta szerződését.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek