Webber tudta, hogy esélye sincs Vettel ellen

Mark Webber bevallotta, hogy csapattársa, Sebastian Vettel befoghatatlan volt számára a mai időmérő edzésen Szingapúrban.


Mark Webber bevallotta, hogy csapattársa, Sebastian Vettel befoghatatlan volt számára a mai időmérő edzésen Szingapúrban.

Azt követően, hogy Vettel úgy döntött, nem hajt ki a pályára második gyorskörére az utolsó etapban, Webbernek minden esélye megvolt arra, hogy legyőzze csapattársát és megszerezze a pole pozíciót Szingapúrban.

Bár az első két szektorban jobb volt márkatársánál, az utolsó szakaszon annyi időt veszített, hogy végül csak a negyedik helyen végzett, Nico Rosberg (Mercedes) és Romain Grosjean (Lotus) mögött.

Arra a kérdésre, hogy mi volt az oka a visszaesésnek az utolsó szektorban, Webber így felelt: „Semmi, minden jól ment. Sebastiané volt az utolsó szektor az opciós gumikon az egész hétvégén. Nagyon, nagyon gyors volt a 20-as és a 21-es kanyarban.”

„Nem is gondoltam azt, hogy harcba tudok szállni a rajtelsőségért.”

Webber ugyan elmondta, hogy jobb helyezésre számított, mint a negyedik, hozzátette, hogy Rosberg és Grosjean egyszerűen jobb munkát végeztek.

„Csalódott vagyok a negyedik hely miatt, de itt végeztünk” – folytatta. „Nagyon szoros volt, számos remek kört ment elég sok versenyző. A második sorból rajtolni nem a világ vége, persze jobb lett volna az első sorból indulni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!