Wehrlein elismerte, a Sauberhez szerződhet jövőre - F1VILÁG.HU

Wehrlein elismerte, a Sauberhez szerződhet jövőre

HIRDETÉS

Pascal Wehrlein az Abu Dhabi Nagydíj helyszínén a minap elismerte, a Sauber valóban jó opció lehet számára a 2017-es idényre.


Pascal Wehrlein az Abu Dhabi Nagydíj helyszínén a minap elismerte, a Sauber valóban jó opció lehet számára a 2017-es idényre.

A Manor ifjú versenyzője jövőre a svájci istálló színeiben folytathatja pályafutását Felipe Nasr helyén, sőt, a legfrissebb hírek szerint a felek erről már meg is állapodtak.

Bár ezt Wehrlein még nem erősítette meg, azt azonban már elismerte, hogy a Sauber egy jó lehetőség lehet számára. A német emellett beszélt arról is, a Manornál is remekül érzi magát.

“Szeretem a csapatot, nagyon jól érzem itt magam. Rengeteg barátot szereztem, akik szeretnének találkozni velem télen, hogy elmenjünk síelni vagy snowboardozni. Jól érzem itt magam, és jó látni a fejlődést” – mondta Wehrlein.

“Viszont a Sauber is egy nagyszerű csapat. És van némi történetük a Mercedesszel, illetve a Mercedes juniorjaival.”

“Kicsit furcsa a helyzet, mert jelenleg a Sauberrel harcolunk, de azt mondják, előfordulhat, hogy jövőre a Saubernél folytatom.”

“Viszont még az idei évre fókuszálok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a Sauber egy nagyszerű csapat rengeteg potenciállal. Meglátjuk, mit hoz a jövő.”

Wehrlein hozzátette, nem tudja, mikor születik döntés – az is lehet, hogy csak a jövő év elején.

“Igen, lehet, hogy csak jövőre születik döntés erről. De remélem, hogy még idén, hiszen akkor télen könnyebb lenne felkészülni.”

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy van-e bármi beleszólása a döntésbe, a német így felelt: “Attól függ. Ha a lehetőségek nagyjából ugyanolyanok, akkor igen, akkor kiválaszthatom, melyiket preferálom.”

“Ha viszont van egy, ami sokkal jobb a másiknál, akkor nyilván a jobbat választja az ember.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!