Who Works in F1: Út a motorsport kulcsfiguráihoz

Img-MS-800px
Két kiadvány, amelyek segítségével könnyen megtalálhatod azt, akit keresel a motorsport világában.

A „Who Works in F1” és a „Who Works in Motorsports” olyan egyedi kiadványok, amelyek nagy segítséget jelentenek abban, ha valaki szeretné elérni a Forma-1-es vagy autósportban résztvevő csapatokat, személyeket, versenyzőket. Több mint 5000 személy és 700 vállalkozás szerepel benne, természetesen elérhetőségekkel együtt.

A Who Works sorozat már 30 éve nyújt segítséget abban, hogy a Forma-1 és a motorsportok kulisszái többé ne legyenek elérhetetlenek. 

A DTM, a Formula-E, a Forma-1, a Forma-2, az IndyCar, a NASCAR, a Supercars, az IMSA, a WEC, a WRC és a WTCC sorozatok versenyzői, csapatai, autói, motorjai, csapatfőnökei, vezető beosztású emberei, mérnökök, marketing- és kommunikációs vezetők, szponzorok, kulcsfontosságú támogatók, újságírók, fotósok, tévések és rádiósok, pályák, promóterek, szervezők mind-mind szerepelnek benne. 

Aki szeretné megvásárolni a könyveket, háromféle formátumban teheti azt meg: nyomtatott könyvként, e-bookként vagy mobil applikációként. Az elérhetőségek között szerepelnek a weboldalak, e-mail címek, esetenként telefonszámok, weboldalak, Twitter, illetve Facebook oldalak

A „Who Works in F1” és „Who Works in Motorsports” sorozatoknak nincs konkurenciája a piacon: a szerkesztők szorosan együtt dolgoznak a csapatokkal, szponzorokkal, támogatókkal, pályákkal és a médiával is, és mindig az aktuális, valódi adatokat tartalmazzák. 

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS