Williams aggódik Wurz teljesítménye miatt - F1VILÁG.HU

Williams aggódik Wurz teljesítménye miatt

HIRDETÉS

Frank Williams elmondta, minden segítséget kész megadni Alexander Wurz-nak, hogy az osztrák versenyző javítani tudjon az időmérő edzéseken nyújtott teljesítményén.

Frank Williams elmondta, minden segítséget kész megadni Alexander Wurz-nak, hogy az osztrák versenyző javítani tudjon az időmérő edzéseken nyújtott teljesítményén.

Wurz, aki többéves kihagyás után tért vissza a Forma-1-be, eddig borzalmasan szerepel az időmérő edzéseken, és folyamatosan kikap csapattársától, Nico Rosbergtől, aki szinte minden alkalommal kivívja magának az indulás jogát a kvalifikáció utolsó körében.

Az osztrák pilóta azonban szemmel láthatóan küszködik az időmérőkön, amit eredményei is bizonyítanak. Eddigi legjobb rajthelyezése két tizenegyedik pozíció volt, ám általában a mezőny hátsó régiójában foglal helyet.

Sir Frank Williams bevallotta, csapata egyre inkább aggódik Wurz időmérőn nyújtott teljesítménye miatt, de elmondta, mindent megtesz annak érdekében, hogy segítsen versenyzőjének kilábalni a problémából.

“Természetesen aggódunk, és ezzel ő sincs másképp” – mondta Williams. “Azonban minden segítséget megadunk neki. Mindenben állunk a rendelkezésére, minden kívánságát teljesítjük. Mindent megteszünk, hogy egyszerűbb legyen az élete. Ha valamit szeretne, azt mi megtesszük.”

Maga az érintett is megszólalt az ügyben, és elmondta, magabiztosságával nincsen semmi gond, a problémát az okozza számára, hogy még nem tudta vezetési stílusát tökéletesen ráhangolni az új formátumra.

“A versenyen nyújtott teljesítményemmel teljes mértékben meg vagyok elégedve” – mondta Wurz. “Azonban az időmérővel van a gond, fejben kell összeraknom, miként tudnám kihozni a gumikból a maximumot. Viszont nem idegeskedem emiatt, magabiztosan várom a szezon további részét. Alkalmazkodnom kell az új szabályokhoz, és ehhez kell igazítanom vezetési stílusom.”

“Ezzel semmi probléma, a csapat is sokat segít, ami jólesik. Időre van szükségem, de a végén minden megoldódik majd” – tette hozzá Alex.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!