Williams: Bottas túltette magát a Ferrari-pletykákon - F1VILÁG.HU

Williams: Bottas túltette magát a Ferrari-pletykákon

HIRDETÉS

Sikerült összeszednie magát Valtteri Bottasnak azok után, hogy a Ferrarival kapcsolatos pletykák egy kicsit kizökkentették őt ritmusából – ezt mondta a minap Claire Williams, a Williams csapatfőnök-helyettese.Sikerült összeszednie magát Valtteri Bottasnak azok után, hogy a Ferrarival kapcsolatos pletykák egy kicsit kizökkentették őt ritmusából – ezt mondta a minap Claire Williams, a Williams csapatfőnök-helyettese.

A finn versenyző korábban is beszélt már arról, némiképp megzavarták őt az év közben felreppent pletykák, mióta azonban kiderült, hogy a Ferrari jövőre is változatlan felállással folytatja a Forma-1-ben, Bottas is a munkájára összpontosíthat.

Úgy tudni, a Williams csapatának opciós joga van arra, hogy megtartsa az ifjú tehetséget 2017-re, Claire Williams pedig méltatta is versenyzőjét.

„Valtteri folyamatosan fejlődött és fejlődött” – mondta Williams az Autosport című brit szaklapnak. „Egy olyan versenyzővé érett, aki képes maga köré építeni a csapatot.”

„Láthattuk, hogy egy kicsit elveszítette a koncentrációját, amikor felütötték fejüket a Ferrarival kapcsolatos pletykák, de azóta összeszedte magát. Idén egy teljesen más Valtterit láthattunk, egy még jobbat!”

„Már akkor jól ismertem őt, amikor még csak fejlesztőversenyzőnk volt, és egyértelműen látszik a fejlődése, és nem hiszem, hogy megáll itt. Még sokat kell bizonyítania, és remélem, hogy tudunk neki egy olyan autót biztosítani, mellyel megmutathatja, hogy igenis bajnokesélyes versenyző.”

A Williams csapatfőnök-helyettese hozzátette, a Felipe Massa – Valtteri Bottas kettős valóságos „álomkombináció” a grove-i istálló számára.

„Rengeteg okunk volt arra, hogy 2014-ben Felipe mellett tettük le a voksunkat, és valójában jobban teljesített annál, mint amit vártunk tőle. Nagyszerű 3 évet töltöttünk együtt, egy csodálatos személyiség ő a csapatunkban.”

Hirdetés

„Az, hogy egy ilyen versenyzőpárosunk van, sokszor garanciát jelent, mert egyszerűen csak elvégzik a dolgukat, ráadásul nagyszerűen. Nemcsak a pályán nyújtanak remek teljesítményt, de a színfalak mögött és a gyárban is.”

„Felipe és Valtteri egy álomkombináció, és mindketten briliáns munkát végeznek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!