Friss hírek

Williams lemondott csapata elnöki posztjáról

Lemondott a Williams istálló elnöki posztjáról Sir Frank Williams, átadva helyét a csapatnál 2006 óta vezérigazgató posztot betöltő Adam Parrnak.


Lemondott a Williams istálló elnöki posztjáról Sir Frank Williams, átadva helyét a csapatnál 2006 óta vezérigazgató posztot betöltő Adam Parrnak.

Williams úr viszont kijelentette, hogy a jövőben is csapatvezetőként lesz jelen a versenyeken, és hangsúlyozta, hogy esze ágában sincs visszavonulni, de a napi ügyeket Parr végzi majd a jövőben.

„Adam négy évvel ezelőtt csatlakozott hozzánk, mint a cég vezérigazgatója. Az ő irányítása mellett kerültünk egyre kedvezőbb anyagi helyzetbe, ő irányította az új programjainkat, fejlesztéseinket“ – mondta Williams úr a riportereknek Silverstone-ban.

„Olyan kíváló cégekkel kötött együttműködési megállapodásokat, mint a Porsche, vagy a Cambridge Egyetem, akikkel a hibrid-rendszerek kialakításában és oktatásában működünk együtt.“

„Itt volt az idő, hogy átvegye a helyem, és teljes felelősségével biztosítsa tovább a csapat és a vállalat működését.“

Adam Parr nagy megtiszteltetésnek tartja elnöki kinevezését, és elődje által kijelölt úton szeretné továbbvinni a céget.

„Nagy megtiszteltetés, ugyanakor hatalmas felelősség lesz elnökként vezetni a vállalatot“ – mondta. „Frank természetesen továbbra is megmaradt a csapat élén, és főrészvényesként továbbra is döntő szava lesz a csapatot érintő ügyekben.“

„Az a törekvésem, hogy a csapat folytassa azt az irányt, amivel a régi szép és eredményes időket visszahozhatja, és a vállalatnál megmaradjon az eddig tapasztalt magas szintű munka.“

„Szerencsés vagyok, hisz gyakorlott, kiváló szakemberek segítik a munkámat“ – tette hozzá Parr.

A Williams istálló másik társtulajdonosa, Patrick Head szerepe nem változik, a szakember továbbra is marad a csapat technikai vezetője, akinek közvetlenül a gárda a technikai igazgatója, Sam Michael jelent.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Williams lemondott csapata elnöki posztjáról
Verstappen: Meggyőződésem, hogy gyorsabb vagyok Hamiltonnál!
A Mercedest meglepte a Red Bull hungaroringi szárnyválasztása
Harag és kétségbeesés: Belgiumban vállalja be a rajtbüntetést a Red Bull?
Kiderült, mi okozta Räikkönen balesetét a hungaroring bokszutcájában
Schumachert meglepte, milyen sokáig tartani tudta Verstappenéket

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!