Williams lemondott csapata elnöki posztjáról

Lemondott a Williams istálló elnöki posztjáról Sir Frank Williams, átadva helyét a csapatnál 2006 óta vezérigazgató posztot betöltő Adam Parrnak.


Lemondott a Williams istálló elnöki posztjáról Sir Frank Williams, átadva helyét a csapatnál 2006 óta vezérigazgató posztot betöltő Adam Parrnak.

Williams úr viszont kijelentette, hogy a jövőben is csapatvezetőként lesz jelen a versenyeken, és hangsúlyozta, hogy esze ágában sincs visszavonulni, de a napi ügyeket Parr végzi majd a jövőben.

„Adam négy évvel ezelőtt csatlakozott hozzánk, mint a cég vezérigazgatója. Az ő irányítása mellett kerültünk egyre kedvezőbb anyagi helyzetbe, ő irányította az új programjainkat, fejlesztéseinket“ – mondta Williams úr a riportereknek Silverstone-ban.

„Olyan kíváló cégekkel kötött együttműködési megállapodásokat, mint a Porsche, vagy a Cambridge Egyetem, akikkel a hibrid-rendszerek kialakításában és oktatásában működünk együtt.“

„Itt volt az idő, hogy átvegye a helyem, és teljes felelősségével biztosítsa tovább a csapat és a vállalat működését.“

Adam Parr nagy megtiszteltetésnek tartja elnöki kinevezését, és elődje által kijelölt úton szeretné továbbvinni a céget.

„Nagy megtiszteltetés, ugyanakor hatalmas felelősség lesz elnökként vezetni a vállalatot“ – mondta. „Frank természetesen továbbra is megmaradt a csapat élén, és főrészvényesként továbbra is döntő szava lesz a csapatot érintő ügyekben.“

„Az a törekvésem, hogy a csapat folytassa azt az irányt, amivel a régi szép és eredményes időket visszahozhatja, és a vállalatnál megmaradjon az eddig tapasztalt magas szintű munka.“

„Szerencsés vagyok, hisz gyakorlott, kiváló szakemberek segítik a munkámat“ – tette hozzá Parr.

A Williams istálló másik társtulajdonosa, Patrick Head szerepe nem változik, a szakember továbbra is marad a csapat technikai vezetője, akinek közvetlenül a gárda a technikai igazgatója, Sam Michael jelent.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Osztrák Nagydíj TV-közvetítései!