Wolff: A Red Bull botlása jól jött az F1-nek - F1VILÁG.HU

Wolff: A Red Bull botlása jól jött az F1-nek

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff biztos benne, a soron következő versenyeken a Red Bull újra domináns teljesítményt nyújt majd – azt ugyanakkor elismeri, az, hogy múlt hétvégén Carlos Sainz győzött, egy kis friss levegőt jelent a Forma-1 számára.

A Red Bull gyenge teljesítménnyel rukkolt elő a Szingapúri Nagydíjon, Max Verstappen az 5., Sergio Perez pedig csak a 8. helyen ért célba. A versenyt végül a Ferrari rutinos versenyzője, Carlos Sainz nyerte meg Lando Norris és Lewis Hamilton előtt.

A Red Bullnál azt mondják, az elbaltázott beállítások miatt küszködtek, Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke pedig biztos benne, az energiaital-gyárosok hamarosan visszanyerik formájukat. Azt viszont elismeri, jót tett az F1-nek az osztrákok botlása.

„Azt gondolom, a Red Bull annyira erős volt idén, az összes versenyt megnyerték. Nem szabad elfelejteni, hogy nekünk is különc versenyeink voltak Szingapúrban, ami mindig nehéz pálya volt számunkra a domináns éveinkben. Nincs kétségem afelől, hogy a konvencionális pályákon újra erősek lesznek” – mondta a szakember.

„Ez most egy friss lélegzetvétel a más győztessel, volt egy dobogónk nélkülük, szóval az apró pozitívumokra kell figyelni a Red Bull dominanciájának évében.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!