Wolff az idei küzdelmekről: Ez az, amit „az orvos felírt”! - F1VILÁG.HU

Wolff az idei küzdelmekről: Ez az, amit „az orvos felírt”!

HIRDETÉS
A Red Bull és a Mercedes közti intenzív rivalizálás az, amit „az orvos felírt” a német istálló elmúlt évekbeli dominanciája után – mondja Toto Wolff.
2021 Portuguese Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Toto Wolff Mercedes

A Mercedes sorozatban 7 egyéni és 7 konstruktőri világbajnoki címet nyert meg az elmúlt években, idén azonban nagy fába vágta a fejszéjét, a Red Bull ugyanis méltó ellenfélnek bizonyul.

Az energiaital-gyárosok a Monacói Nagydíjon aratott győzelem után az összetettben is átvették a vezetést, és Max Verstappen előnye is 4 pont a címvédő Lewis Hamiltonnal szemben.

Miközben a Red Bull és a Mercedes a pályán, és azon kívül is összecsap egymással, Toto Wolff azt mondja, a tisztelet megvan a riválisok között.

„Igen, imádjuk a küzdelmet. Ez az, amit az orvos felírt az elmúlt 7 év után!” – mondta Wolff a monacói versenyt követően.

„A kapcsolatunk pedig mindig tiszteletteljes. Azt gondolom, az a munka, amit Christian végzett, nagyon jó, ő volt a legfiatalabb csapatfőnök, aki világbajnoki címet nyert. És sorozatban négyszer is sikerült neki.”

„A Red Bull mindig a legerősebb ellenfelünk volt, ezért most feltűrt ingujjal harcolunk a pályán a legkisebb milliméternyi politikai előnyért. Magát az ember ugyanakkor tisztelem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!