Wolff: Baromság, hogy Hamilton megharagudott rám!

2018 Japanese Grand Prix, Sunday - Wolfgang Wilhelm Toto Wolff Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff cáfolta, hogy megromlott a viszony közte és versenyzője, Lewis Hamilton között. Nemrég arról pletykáltak, a hatszoros világbajnok azért haragudott meg főnökére, mert az Ausztrál Nagydíjon a verseny törlése ellen szólalt fel.

A Forma-1 mezőnye még március közepén elutazott Melbourne-be, ám a versenyhétvégét megelőző csütörtökön a paddockban is felütötte fejét a koronavírus, mely miatt törölni kellett az évadnyitó futamot.

Erről hosszasan értekeztek a csapatok, Toto Wolff, a Mercedes motorsport-főnöke pedig kezdetben a verseny megrendezése mellett szólalt fel. Később aztán a szakember véleménye megváltozotterről ebben a cikkben részletesen írtunk –, így végül a többség a futam törlése mellett voksolt.

Mindeközben Lewis Hamilton nem rejtette véka alá azon véleményét, mennyire meglepte az, hogy elutaztak Melbourne-be – újságíróknak nyilatkozva kifejtette, mivel a pénz az úr, ezért próbálták megrendezni az Ausztrál Nagydíjat.

Ezt követően terjedt el annak híre, hogy Hamilton megharagudott Wolffra, amiért a Mercedes kezdetben a futam megrendezését pártolta.

„Baromság! Lewis és én minden másodpercben beszéltünk” – mondta Wolff az Österreich című lapnak adott interjújában.

„Még azon az estén is, amikor törölték a futamot. És most is minden nap beszélünk. A kapcsolatunk szorosabb, mint valaha. A jövőnkről is naponta beszélünk. Semmi drámai nincs. Minden jel arra utal, hogy hasonló felállásban folytatjuk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS