Friss hírek

Wolff: Baromság, hogy Hamilton megharagudott rám!

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff cáfolta, hogy megromlott a viszony közte és versenyzője, Lewis Hamilton között. Nemrég arról pletykáltak, a hatszoros világbajnok azért haragudott meg főnökére, mert az Ausztrál Nagydíjon a verseny törlése ellen szólalt fel.

A Forma-1 mezőnye még március közepén elutazott Melbourne-be, ám a versenyhétvégét megelőző csütörtökön a paddockban is felütötte fejét a koronavírus, mely miatt törölni kellett az évadnyitó futamot.

Erről hosszasan értekeztek a csapatok, Toto Wolff, a Mercedes motorsport-főnöke pedig kezdetben a verseny megrendezése mellett szólalt fel. Később aztán a szakember véleménye megváltozotterről ebben a cikkben részletesen írtunk –, így végül a többség a futam törlése mellett voksolt.

Mindeközben Lewis Hamilton nem rejtette véka alá azon véleményét, mennyire meglepte az, hogy elutaztak Melbourne-be – újságíróknak nyilatkozva kifejtette, mivel a pénz az úr, ezért próbálták megrendezni az Ausztrál Nagydíjat.

Ezt követően terjedt el annak híre, hogy Hamilton megharagudott Wolffra, amiért a Mercedes kezdetben a futam megrendezését pártolta.

„Baromság! Lewis és én minden másodpercben beszéltünk” – mondta Wolff az Österreich című lapnak adott interjújában.

„Még azon az estén is, amikor törölték a futamot. És most is minden nap beszélünk. A kapcsolatunk szorosabb, mint valaha. A jövőnkről is naponta beszélünk. Semmi drámai nincs. Minden jel arra utal, hogy hasonló felállásban folytatjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!