Wolff csak viccelt, amikor azt mondta, télen dönt Bottas jövőjéről - F1VILÁG.HU

Wolff csak viccelt, amikor azt mondta, télen dönt Bottas jövőjéről

HIRDETÉS
A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff azt mondja, valójában csak viccelt, amikor azt mondta, hogy télig kivárhatnak a Valtteri Bottas és George Russell jövőjével kapcsolatos döntéssel.
2021 French Grand Prix, Friday - Steve Etherington Valtteri Bottas Lewis Hamilton

A szakember még a Francia Nagydíj helyszínén, Le Castellet-ben adott interjút a minap, melyet a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) továbbított a sajtómunkatársak részére.

Wolff nyilatkozatában azt mondta, jó esély van rá, hogy csak télen döntenek arról, hogy meghosszabbítják-e Valtteri Bottas szerződését, avagy beültetik a finn helyére George Russellt.

„Szerintem valamikor a télen döntünk. De nem tudom, hogy decemberben, januárban, vagy februárban” – mondta a Mercedes csapatfőnöke. „Nagyon valószínű, hogy télen, mert mindig elkötelezettek és lojálisak vagyunk a versenyzőinkhez. És mi ezt csináljuk.”

Wolff azonban a Francia Nagydíj időmérő edzése után tisztázta kijelentését – azt mondta, valójában csak viccelt.

„Igen, egy tréfa volt. Mert annyiszor kérdezik már tőlem ezt…” – mondta a Mercedes-főnök, majd hozzátette, bár télig nem fog várni a döntéssel, még némi időre azért szükségük van.

Arra a kérdésre, hogy mire fel a késlekedés, hiszen már Bottast és Russellt is jól ismerik, Wolff kifejttette: „Két olyan versenyzőről van szó, akiknek nagyszerű karrierjük lehet a Forma-1-ben.”

„És én látni szeretném a maximumot Valtteritől idén. Miközben folyamatosan figyelem George-ot a Williamsben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!