Wolff: Elég legyen az F1 kritizálásából!

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff szerint ideje volna abbahagyni a Forma-1 kritizálását, az ugyanis rengeteget árt a sportnak.


A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff szerint ideje volna abbahagyni a Forma-1 kritizálását, az ugyanis rengeteget árt a sportnak.

Az elmúlt időszakban számos kritika érte a száguldó cirkuszt az üzemanyaggal, valamint a gumikkal való spórolás, illetve a kevésbé izgalmas versenyek miatt, a Red Bull pedig még a kiszállással is elkezdett fenyegetőzni.

Toto Wolff szerint azonban a sportág alapvetően rendben van, a negatív megnyilvánulások azonban nagyon rossz hatással vannak a megítélésére.

„Ha leveszem a Mercedeses sapkám és megnézem, mennyire látványos az egész, azt kell mondjam, eléggé az” – mondta a szakember.

„Hogy jó-e, hogy egy csapat nyer rendszeresen? Talán nem, de volt már ilyen a múltban. Kötelességünk, hogy ne mondjunk rosszakat a Forma-1-ről. Elvégre mindannyian a Forma-1 nagykövetei vagyunk.”

„Azzal, hogy folyamatosan a negatívumokat hangsúlyozzuk, belekényszerítjük magunkat egy negatív spirálba. Nem hiszem, hogy ez jó a Forma-1-nek.”

„Az elmúlt pár napban olvastam néhány cikket, melyek ostobaságokat írtak, amikor a sportágat a Forma-E-vel vetették össze.”

„Nem akarom, hogy elmenjünk idáig. Kötelességünk van a Forma-1 felé. Ez a személyes véleményem.”

A címvédő Lewis Hamilton azt mondja, sokan véleményt formálnak a Forma-1-ről, de csak kevés hozzáfűzés hallgattatik meg.

„A probléma szerintem az, hogy mindenkinek véleménye van az F1-ről. Viszont csak néhány ember véleményét követi tett is” – mondta Hamilton.

„Hogy jól látják-e, vagy sem, azt senki sem tudja.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!