Friss hírek

Wolff: Felfújták ezt a Hamilton-Ferrari-pletykát

Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke nem veszi komolyan azon találgatásokat, melyek szerint Lewis Hamilton a Ferrarihoz szerződne a 2021-es szezonra.

Hamiltonnak 2020 végén jár le szerződése a Mercedesszel, és egyes találgatások szerint akár a Ferrari is szóba jöhet nála a 2021-es szezontól. Wolffot Mexikóban megkérdezték a pletykákról, és arról, mikor ülnek le tárgyalni világbajnokukkal az esetleges közös folytatásról. 

„Azt hiszem, ezt a Ferrari-dolgot nagyon felfújták” – reagált Wolff. 

„Lewisnak egyértelmű véleménye van arról, hogy hol látja magát a jövőben, és mi pedig mindig nagyon lojálisak voltunk a versenyzőinkhez. 2021-ben minden más lesz, és a pilóták – ahogy a csapatok is – a lehetőségeket fogják keresni, amelyek meghatározzák majd a jövőjüket.”

Wolff szerint nem sürgős a döntés, és biztos benne, hogy idén még nem születik döntés azzal kapcsolatban, hogy 2021-ben mi lesz a csapatfelállás a Mercedesnél. 

„A csapat teljesítménye a szint, de végül az autó teljesítménye az, ami leginkább számít a topversenyzőknél” – mondta. 

„Ezek a megbeszélések már lassan, de biztosan elkezdődtek, de 2021-re vonatkozóan nem gondolom, hogy le fognak zárulni mostanában. Véleményem szerint ezek a következő szezonban is tartanak majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!