Wolff: Hamilton a „csípős motort” kapja majd Szaúd-Arábiában! - F1VILÁG.HU

Wolff: Hamilton a „csípős motort” kapja majd Szaúd-Arábiában!

HIRDETÉS
A Brazil Nagydíjon is használt „csípős motort” építi majd be Lewis Hamilton versenyautójába a két hét múlva esedékes Szaúd-Arábiai Nagydíjon a Mercedes Forma-1-es csapata.
2021 Qatar Grand Prix, Sunday - Steve Etherington Lewis Hamilton

Minderről a német istállót irányító Toto Wolff beszélt, aki a vasárnapi, katari győzelem után természetesen magabiztosan várja a folytatást.

A szakember szerint a Mercedes az új versenypályán is ütőképes lesz, ráadásul Hamilton azt a motort használja majd, amit még Interlagosban építettek be az autójába, és amellyel magabiztos győzelmet szerzett a 10. helyről indulva.

„A szaúdi egy jó pálya lehet számunkra, de idén tudjuk, hogy amikor azt gondoljuk, jó helyszín vár ránk, fordítva is elsülhet” – mondta Wolff a Sky Sports F1 televíziónak.

„Van ott egy hosszú egyenes. És a csípős motorunkkal megyünk Szaúd-Arábiába, amit itt nem használtunk. És remélhetőleg Valtteri [Bottas] is odateszi magát, mert szükségünk van rá.”

„De bárhogy is alakul, ha mindenki befejezi a futamot, akkor Abu Dhabiban dől el a dolog.”

Wolff hozzátette, élvezi az idei csatákat, és pontosan tudja, a „maximumot” kell nyújtaniuk a hátralévő két versenyen.

„Tényleg élvezem a küzdelmet, mert szórakoztató, amikor ennyire kemény a harc. Épp ezért vagyunk a sportban, és élvezem minden percét. Azt gondolom, a maximumon kell támadnunk. Fel kell zárkóznunk, pontokat kell szereznünk, és ezt is fogjuk tenni.”

Hamilton hátránya jelenleg 8 pont az összetettben Max Verstappen mögött.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!