Friss hírek

Wolff: Hamiltonban megvan a nagyság, amivel el tudná viselni a vereséget Russell-lel szemben

A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff nem aggódik amiatt, hogy idén nagy lesz a feszültség csapaton belül az ifjú George Russell érkezése miatt.

A brit pilóta Lewis Hamilton csapattársa lesz majd a Mercedesnél, a 2020-as Szahíri Nagydíjon pedig már bizonyította rátermettségét, amikor a hétszeres világbajnokot helyettesítette, és azonnal a győzelemért harcolhatott.

Toto Wolff abban bízik, Russell és Hamilton képesek lesznek arra, hogy a győzelemért harcoljanak a 2022-es szezonban, és egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy nehéz lesz kontroll alatt tartani a pilótákat.

Hirdetés
 

„Azt kívánom magamnak, hogy legyen két villámgyors versenyzőnk, akik a győzelemért tudnak harcolni” – mondta Wolff az Auto Motor und Sport című német szaklapnak.

„Ha pedig nem így lesz, akkor szükségünk lesz erre a két versenyzőre ahhoz, hogy az autónk visszatérjen a győztesek útjára.”

Arra a kérdésre, hogy Hamiltonban megvan-e az a nagyság, amivel adott esetben el tudná viselni, hogy alulmarad egy olyan ifjú tehetséggel szemben, mint Russell, Wolff így felelt: „Lewis nagyságát helytelen módon gyakran megkérdőjelezik.”

„Még az abu dhabi események után is azonnal gratulált Maxnak. Lewis csak egyetlen dolgot akar: fair küzdelmet a pályán. És ezt mi biztosítani fogjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!