Friss hírek

Wolff Hamiltonról: A brazíliai büntetéssel felébresztették az alvó oroszlánt!

Az interlagosi büntetéssel felébresztették az alvó oroszlánt Lewis Hamiltonban – ezt mondta a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff, aki a hétszeres világbajnokot méltatta vasárnapi győzelmét követően.

Hamilton a Katari Nagydíjon újabb győzelmet aratott, így 8 ponttal csökkentette hátrányát a világbajnoki összetettben Max Verstappennel szemben.

Wolff elárulta, Hamiltont nagyon feltüzelte az, hogy a Brazil Nagydíj időmérőjéről kizárták őt autója szabálytalansága miatt.

„Felébresztették az oroszlánt szombaton, Interlagosban” – mondta Wolff újságíróknak nyilatkozva vasárnap este.

„Nagyon érzi – brutális és hidegvérű! Ez a legjobb Lewisban, és láthattuk ezt korábban is. Úgy gondolom, hogy amikor csapás éri, akkor képes aktivizálni a szupererejét. És Interlagosban az volt az a csapás, ami kiváltotta ezt.”

Wolff elárulta, „hátrányból” kezdték a szezont, így természetesen nagyon örül annak, hogy két versennyel a bajnokság vége előtt még harcban vannak mindkét trófeáért.

„Annyira erősek voltunk Törökországban, de aztán nyilván a várakozásokon alul teljesítettünk Austinban és Mexikóban. De a csapatnál senki nem adja fel, és hálás vagyok azért, ahogy a bajnokság alakul. Ha az év elején azt mondják nekem, hogy még harcban leszünk Szaúd-Arábiában és Abu Dhabiban, elfogadtam volna.”

„Szóval remélem, hogy a végsőkig ez lesz. Bárki is nyer, az lesz a végső győztes.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!