Wolff jót nevetett a Verstappen-pletykán

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing
Jót nevetett a Max Verstappen szerződtetésével kapcsolatos pletykákon a Mercedes motorsport-főnöke, Toto Wolff.

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko nyilatkozta azt nemrég, Wolff rendszeresen telefonokkal bombázza az ifjú holland pilótát, illetve édesapját, Max Verstappent.

A német sajtóban közben már arról írtak, Verstappen egy, a szerződésében található záradéknak köszönhetően akár már az idei szezon végén távozhat a Red Bulltól, és 2020-ban a Mercedesnél folytathatja.

„Elég jót nevettünk rajta mindhárman!” – mondta Toto Wolff.

„Nincs is meg Max száma, és soha nem beszéltem vele telefonon. És ahogy Max is nagyon jól elmondta, Jost már évek óta ismerem, és barátként tekintek rá. Babákról és gokartokról beszélgetünk, illetve arról, hogy mikor ültetjük be egyszerre a gyerekeinket gokartba, és milyen csapatot építünk fel nekik!”

„Nem beszéltünk Maxről és a szerződéséről. Max okkal kötelezte el magát a Honda és a Red Bull iránt.”

„Mi pedig elkötelezettek vagyunk a versenyzőink iránt, és nem tervezünk efféle egyeztetéseket, mint ahogy Jos és Max sem. Szóval nem tudom, honnan jött ez az egész.”

 

Kapcsolódó cikkek

Verstappen a szezon felénél már győzni akar

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt reméli, az idei szezon felénél már képesek lehetnek arra, hogy a győzelmekért harcoljanak a Mercedes és a Ferrari ellen.

Bottas nagyon aggódott a dupla kerékcsere miatt

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas elárulta, nagyon aggódott amiatt, hogy csapatának sikerül-e hiba nélkül teljesítenie a vasárnapi Kínai Nagydíjra betervezett dupla kerékcserét.

Friss hírek