HAMIL7ON
2020 Emilia Romagna Grand Prix, Sunday - LAT images Lewis Hamilton Mercedes

Wolff: Legutóbb 10 órán át tárgyaltunk Hamilton szerződéséről

Wolff: Legutóbb 10 órán át tárgyaltunk Hamilton szerződéséről

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff továbbra is tartja magát ahhoz, csak azért nem állapodtak meg Lewis Hamiltonnal a folytatásról, mert nem találtak megfelelő alkalmat arra, hogy leüljenek egymással tárgyalni.

A hatszoros világbajnok jelenleg érvényes szerződése a szezon végén lejár, és bár mindkét fél többször kijelentette, folytatni akarja az együttműködést, Hamilton még mindig nem írt alá 2021-re.

Sőt, az Emilia Romagna Nagydíj után a brit versenyző azt találta mondani a sajtótájékoztatón, hogy egyáltalán nem biztos, hogy itt lesz a mezőnyben jövőre.

Toto Wolff erre reagálva azt mondta, kételkedik abban, hogy Hamilton befejezi a pályafutását.

A szakember nemrég elárulta, legutóbb 10 óráig tartott, amíg mindenben megállapodtak Hamiltonnal, most pedig azért nem ültek még le egymással, mert a rutinos versenyző a bajnoki cím újbóli megvédésére összpontosít.

„A legutóbbi alkalommal 10 óráig tartott, de aztán befejeztük, és egy pizzával zártuk a napot!” – mondta Wolff Imolában.

„Szóval az igazság az, hogy ahogy mindig is mondtuk, rendkívüli a bizalom köztünk, és folyamatosan mondjuk, hogy találnunk kell egy megfelelő napot erre.”

„Viszont úgy gondolom, a bajnokság fontosabb. Teljesen megértem, hogy Lewis és Valtteri [Bottas] erre akarnak koncentrálni. Amint az megvan, időt fogunk szánni arra, hogy leüljünk.”

„És nem akarom egyiküket sem megfertőzni koronavírussal, márpedig, ha sok időt töltenénk együtt… A legrosszabb dolog az lenne, ha ki kellene hagyniuk egy vagy több versenyt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!