Wolff: Meg kell tartanunk az austini lendületet! - F1VILÁG.HU

Wolff: Meg kell tartanunk az austini lendületet!

Toto Wolff szerint egyértelmű előrelépést jelentettek azok a fejlesztések, amiket a Mercedes vitt magával a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjra. A német istállónál remélik, sikerül megtartaniuk a lendületet a szezon hajrájára.

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Mexikóban vendégeskedik majd, a Mercedes pedig „visszafogott optimizmussal” várja a soron következő versenyt. Ennek legfőbb oka az, hogy a csapat Lewis Hamilton révén a győzelemért harcolhatott Austinban – igaz, végül nemigazán volt esélyük Max Verstappen ellen.

Wolff ugyanakkor azt mondja, a múlt hétvégén első ízben pályára vitt fejlesztések jól működtek, és reméli, sikerül megtartaniuk a lendületet a hétvégi Mexikói Nagydíjon is.

„Az austini versenynap eléggé hullámvasútszerűen alakult. Noha nem volt meg a tempónk a győzelemhez, nagyszerű volt ott lenni az elejében, és vezetni a versenyt” – magyarázta Wolff. „Azok a fejlesztések, melyeket Texasba vittünk, előrelépést jelentettek, és közelebb voltunk az élmezőnyhöz, mint korábban. Lewis kiemelkedő versenyt futott azzal, hogy a 2. helyen ért célba, és George is sok pontot gyűjtött, noha sérült volt az autója.”

„Meg kell tartanunk ezt a lendületet. Visszafogott optimizmussal várjuk Mexikót, de a W13-as kiszámíthatatlan lehet pályáról pályára, szóval majd meglátjuk. Mindig jó visszatérni Mexikóba. A rajongók fantasztikusak, a légkör pedig igazán látványos minden alkalommal. Tudják, hogyan produkáljanak briliáns show-t, szóval várjuk már, hogy visszatérjünk Mexikóvárosba.”

A Mexikói Nagydíj programja:

Forrás: F1VILÁG

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!