Wolff nem aggódott Russell jövője miatt - F1VILÁG.HU

Wolff nem aggódott Russell jövője miatt

HIRDETÉS
Soha nem aggódott igazán George Russell jövője miatt a Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff, habár egy ideig kérdéses volt, hogy a brit pilóta megtarthatja-e ülését a Williamsnél 2021-re.
George Russell (GBR) Williams Racing.
Turkish Grand Prix, Thursday 12th November 2020. Istanbul, Turkey.

Russell a Mercedes juniorversenyzőjeként jutott el a száguldó cirkuszig, és tavaly a Williams színeiben debütált. A csapat még júliusban jelentette be, hogy meghosszabbította szerződését 2021-re, ám miután az istállónak új tulajdonosa lett, egy ideig arról szóltak a hírek, Russell mégsem maradhat.

A grove-i csapat aztán tiszta vizet öntött a pohárba és leszögezte: változatlan felállással vág neki a következő idénynek is.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója elárulta, nem igazán aggódott Russell jövője miatt – ha a britnek távoznia kellett volna a Williamstől, egy erős programot raktak volna össze neki.

„Én mindig nyugodtan kezelem az ilyen döntéseket, hiszen a dolgok úgy alakulnak, ahogy alakulniuk kell” – mondta a szakember a Motorsport.com című lapnak.

„Ha George nem maradt volna a Williamsnél, az egy kicsit dühítő lett volna. De azt gondolom, hogy nagyon erős tartalékpilótánk lett volna, és találtunk volna egy programot neki. De végül örülök, hogy mellette döntöttek. Szerintem megérdemli, mert a teljesítménye kiemelkedő. Szerintem remek döntést hoztak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!