Wolff: Nem ez lesz Hamilton utolsó F1-es szerződése - F1VILÁG.HU

Wolff: Nem ez lesz Hamilton utolsó F1-es szerződése

HIRDETÉS
2023-ig biztosan a Mercedes csapatát erősíti a Forma-1-ben Lewis Hamilton – mindezt szombaton jelentette be a német istálló, Toto Wolff csapatfőnök pedig biztos benne, nem ez lesz a hétszeres világbajnok utolsó F1-es szerződése.
SPIELBERG,AUSTRIA,02.JUL.21 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes).
Photo: GEPA pictures/ Christian Walgram

Hamilton eredeti kontraktusa az idei szezon végén járt volna le, a Mercedes azonban az Osztrák Nagydíj helyszínén aláírta új szerződését a világbajnoki címvédővel.

Hamilton így a következő két idényben biztosan a Mercedest erősíti majd, a Mercedes csapatfőnöke pedig biztos benne, nem ez lesz az angol utolsó F1-es szerződése.

„Meggyőződésem, hogy nem ez az utolsó szerződése” – mondta Wolff a Formula1.com kérdésére. „Szerintem mindig kacérkodik a gondolattal, hogy talán ez lesz az utolsó szerződése, és bizonyos tekintetben nyitva hagyja a lehetőségeit. De nem ez lesz az utolsó szerződése.”

„Péntek este írtuk alá a szerződést, szóval elég spontánok voltunk, hogy ma délelőtt közzétesszük a hírt.”

„A 2 év az egy megfelelő időtartam, mert még a 2021-es idény elején járunk, szóval lényegében még 2 és fél évünk maradt. Jövőre változnak a szabályok, a stabilitás pedig fontos: a sebessége, a tapasztalata, és az, hogy ilyen régóta velünk van, óriási érték számunkra.”

Wolff hozzátette, biztos benne, hogy további sikerek várnak még rájuk a következő években.

„Ő sem szeretne olyan autóban ülni, amely nem teljesít jól, és mi sem szeretnénk olyan versenyzőt, aki nem ütőképes. Nagyszerű terveink vannak a jövőre nézve. Idén kemény csatát kell megvívnunk a pályán, de rendkívül motiváltak vagyunk. Folytatódik a partnerségünk, és további sikerek várhatók.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!