Wolff: Nem láttam még ilyen versenyzőpárost, mint Russell és Hamilton - F1VILÁG.HU

Wolff: Nem láttam még ilyen versenyzőpárost, mint Russell és Hamilton

HIRDETÉS
Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke nagyon büszke az istálló versenypárosára, Lewis Hamilton és George Russell ugyanis remekül együtt tudnak dolgozni, ami határozottan előre viszi az istállót.
2022 Bahrain Grand Prix, Sunday - Jiri Krenek Lewis Hamilton George Russell

Az idei év kihívásokkal teli a Mercedes számára, azonban a versenyzők, Hamilton és Russel közötti konstruktív munka is hozzájárult ahhoz, hogy nagy előrelépést tegyenek a szezon során. 

Russell az idei évben csatlakozott az istállóhoz, ahol remekül helyt áll: az eddigi futamok során eddig mindketten 10-10 alkalommal végeztek a másik előtt, a tabellán azonban Russell eddig Hamilton előtt foglal helyet, 231 pontja van honfitársa 216 pontjával szemben. 

Toto Wolff, az istálló csapatfőnöke elmondta, barátságról nem lehet beszélni a két pilóta között, azonban remek munkakapcsolatuk van, ami előre viszi az istállót is. 

„A paddockban nagyon nehéz barátságokat kötni, különösen csapattársak között” – nyilatkozta Wolff. „De amit látok, az valóban egy tiszteletteljes, konstruktív közös munka.”

„Korábban még nem találkoztam két olyan versenyzővel, akik a megbeszéléseken felteszik egymásnak a kérdést, hogy ’milyen érzésed volt a kanyarban?” vagy ’ugyanez volt a problémád?’. Van egy aktív eszmecsere köztük, nyílt lapokkal játszanak. Ez jó nekünk” – mondta a szakember.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!