Friss hírek

Wolff nem tart attól, hogy Verstappen és Hamilton újra ütköznek

A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff nem aggódik amiatt, hogy a délutáni Holland Nagydíjon Max Verstappen és Lewis Hamilton ismét összeakaszkodnak majd.

A két bajnokesélyes a Brit Nagydíj óta először rajtol egymás mellől, az első sorból Zandvoortban – Silverstone-ban kettejük csatájának baleset lett a vége.

Toto Wolff viszont nem aggódik amiatt, hogy az Angliában történtek megismétlődnek.

„Azt gondolom, a két főszereplő gyakrabban fog egymás mellé kerülni idén, és kétlem, hogy számítanunk kell arra, hogy mindig ütközés lesz a vége” – mondta Wolff.

„Mindketten a legjobbak közé tartoznak, és pontosan tudják, hogy minden győzelem számít. Fair, de kemény módon versenyeznek egymás ellen. Azt gondolom, abba kell hagynunk a silverstone-i incidensre való utalgatást, mert még ötször biztosan elő fog fordulni idén, hogy egymás mellől rajtolnak.”

Mivel a Mercedes két autóval képviselteti magát a mezőny elején, Wolff azt mondja, nem fogják megbeszélni a versenyzőkkel, hogy a rajt után hogyan lesz érdemes támadni Verstappen Red Bullját.

„Nem, nem fogjuk megbeszélni a stratégiát az első vagy második kanyarra. A versenyzők a mérnökeikkel fogják átbeszélni a különféle lehetőségeket, de nem kell emlékeztetni őt arra, hogy hogyan vezessen, mert ő tudja a legjobban. Szóval nem foglalkozunk ezzel.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!