Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Wolff: Nem tudunk találkozni a versenyek között Hamiltonnal

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke biztos benne, hogy Lewis Hamilton a 2021-es Forma-1-es szezonban is az istállónál versenyez majd, annak ellenére, hogy továbbra sem történt előrelépést a szerződéskötést illetően.

Hamilton szerződése a 2020-as év végén lejár a Mercedesnél, és egyáltalán nem sürgeti a hosszabbítást jelenlegi csapatával. 

Wolff, az istálló csapatfőnöke elmondta, alkalmuk sincs arra, hogy tárgyaljanak Hamiltonnal, a versenyek között ugyanis a brit világbajnok nem utazik sehova, hogy távol tartsa magát a koronavírustól. 

A szakember korábban úgy nyilatkozott, egyszerűen nincs idejük egyeztetni Hamilton szerződéséről – ahogyan a sajátjáról sem, hiszen év végén az is lejár, most pedig elmondta, az okok között a koronavírus is szerepel.

„Nem sok minden történt ezzel kapcsolatban, mert a versenyek között nem látjuk egymást” – mondta Wolff a brit szerződéséről. 

„Lewisnak távolságot kell tartania, mert ha megfertőződne, az valódi problémát jelentene a bajnoki címért való küzdelmet tekintve.

Wolff hozzátette, nem kérdés számára, hogy Hamilton mit szeretne – és ugyanazt szeretnék ők is –, ezért biztos benne, hogy ha alkalmuk lesz rá, akkor le tudnak majd ülni, és gyorsan megegyeznek a részletekről. 

„Ő is akarja a versenyzői ülést, és mi is meg akarjuk őt tartani, ezért minden rendben fog zajlani.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!