Wolff: Nincs időnk Hamilton szerződéséről egyeztetni! - F1VILÁG.HU

Wolff: Nincs időnk Hamilton szerződéséről egyeztetni!

HIRDETÉS
Lewis Hamiltonnak azért nincs még érvényes szerződése 2021-re, mert egész egyszerűen nincs ideje arra, hogy leüljön egyeztetni a csapat vezérkarával – ezt nyilatkozta szombaton Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója, kinek kontraktusa ugyancsak lejár az idei szezon végén.
2020 Russian Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes

Hamilton a hétvégi Eifel Nagydíjon beállíthatja Michael Schumacher 91 futamgyőzelmes rekordját, ráadásul óriási léptekkel halad afelé, hogy megszerezze pályafutása 7. világbajnoki címét is.

A brit pilóta többször nyilatkozta már, a Mercedesnél akarja folytatni Forma-1-es pályafutását, egyelőre azonban még nem hosszabbította meg szerződését a csapattal. Mint ahogy Toto Wolff jövője sem tisztázott még, aki ráadásul résztulajdonosa is a Mercedes F1-es alakulatának.

A német istálló csapatfőnökét nemrég a szerződésekről kérdezték – ő pedig azt mondta, a sűrű szezonban egész egyszerűen nincs idejük foglalkozni ezekkel a kérdésekkel.

„Egész egyszerűen nincs időnk rá, nincs időnk arra, hogy leüljünk és beszélgessünk. És ugyanez igaz az én szerződésemre is” – mondta a szakember újságíróknak, köztük az F1Világ.hu munkatársainak az Eifel Nagydíj időmérője után.

„A háttérben zajlanak az események, és egyeztetünk is, hiszen az én esetemben nem egyszerű a helyzet, mivel részvényese is vagyok a csapatnak. De teljesen világos a Daimler és a magam részéről is, hogy szeretnénk folytatni a közös munkát, szeretnénk folytatni ezt a partnerséget.”

„Lewis pedig gondolom, hogy a leggyorsabb autóban akar ülni, mi pedig a leggyorsabb versenyzőt akarjuk az autónkba ültetni. Szóval elég nyilvánvalónak tűnik a dolog, de időt kell találnunk arra, hogy leüljünk egymással.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!