Portugál Nagydíj
2020 Russian Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes

Wolff: Nincs időnk Hamilton szerződéséről egyeztetni!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Wolff: Nincs időnk Hamilton szerződéséről egyeztetni!

Lewis Hamiltonnak azért nincs még érvényes szerződése 2021-re, mert egész egyszerűen nincs ideje arra, hogy leüljön egyeztetni a csapat vezérkarával – ezt nyilatkozta szombaton Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója, kinek kontraktusa ugyancsak lejár az idei szezon végén.

Hamilton a hétvégi Eifel Nagydíjon beállíthatja Michael Schumacher 91 futamgyőzelmes rekordját, ráadásul óriási léptekkel halad afelé, hogy megszerezze pályafutása 7. világbajnoki címét is.

A brit pilóta többször nyilatkozta már, a Mercedesnél akarja folytatni Forma-1-es pályafutását, egyelőre azonban még nem hosszabbította meg szerződését a csapattal. Mint ahogy Toto Wolff jövője sem tisztázott még, aki ráadásul résztulajdonosa is a Mercedes F1-es alakulatának.

A német istálló csapatfőnökét nemrég a szerződésekről kérdezték – ő pedig azt mondta, a sűrű szezonban egész egyszerűen nincs idejük foglalkozni ezekkel a kérdésekkel.

„Egész egyszerűen nincs időnk rá, nincs időnk arra, hogy leüljünk és beszélgessünk. És ugyanez igaz az én szerződésemre is” – mondta a szakember újságíróknak, köztük az F1Világ.hu munkatársainak az Eifel Nagydíj időmérője után.

„A háttérben zajlanak az események, és egyeztetünk is, hiszen az én esetemben nem egyszerű a helyzet, mivel részvényese is vagyok a csapatnak. De teljesen világos a Daimler és a magam részéről is, hogy szeretnénk folytatni a közös munkát, szeretnénk folytatni ezt a partnerséget.”

„Lewis pedig gondolom, hogy a leggyorsabb autóban akar ülni, mi pedig a leggyorsabb versenyzőt akarjuk az autónkba ültetni. Szóval elég nyilvánvalónak tűnik a dolog, de időt kell találnunk arra, hogy leüljünk egymással.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!