Wolff: Óvatosnak kell lennie a Mercedesnek az elvárásokkal

Bár remekül alakult a kanadai hétvége a Mercedes Forma-1-es csapata számára, Toto Wolff szerint óvatosan kell kezelniük az elvárásaikat, egyáltalán nincs ugyanis garancia arra, hogy a bajnokság soron következő versenyein is ennyire erősek lesznek.

Lewis Hamilton a 3., George Russell pedig a 4. helyen ért célba a montreali versenyen, így a csapat érthető módon elégedetten távozhatott Kanadából. A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff ugyanakkor rámutatott, Barcelonában is meggyőzően szerepeltek, és úgy tűnt, megoldották problémáikat, a következő versenyen azonban nem tudtak hasonlóan jó teljesítményt nyújtani.

A szakember éppen ezért óvatosságra int – továbbra is két lábbal a földön kell járniuk.

Hirdetés
 

„Egy fecske nem csinál nyarat. Barcelonában láttuk már ezt a fecskét, de valahogy elrepült másfele” – mondta a Mercedes-főnök. „Szerintem óvatosnak kell lennünk. Pénteken nagyon le voltunk maradva. Az esőben aztán jók voltunk, és a futamon is időnként mi voltunk a leggyorsabbak. A második etapban Lewis és George majdhogynem az élmenők tempóját hozta. Nem egészen, de voltak körök, amikor igen. Ezt nagyon biztató volt látni.”

„De egyszerűen óvatosnak kell lennünk Rengeteg munka vár még ránk annak érdekében, hogy visszatérjünk az élre, és még nem tartunk ott.”

Wolff hozzátette, a montreali hétvége egyik nagy pozitívuma az volt, hogy a körülmények végre nem dolgoztak Lewis Hamilton ellen.

„Sok verseny volt, ahol egyszerűen minden ellene ment – ahol dobogóra állhattunk volna, vagy sokkal jobb eredményt érhettünk volna, és nem is ő csinált rosszul valamit, csak balszerencsés volt. Nagyon jó volt látni, hogy végre a pozitív oldalán volt a dolgoknak, és dobogóra állt anélkül, hogy bármit is ajándékba kapott volna.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!