Wolff reagált a pletykára, miszerint a Ferrari lecsapna Hamiltonra - F1VILÁG.HU

Wolff reagált a pletykára, miszerint a Ferrari lecsapna Hamiltonra

HIRDETÉS
Toto Wolff szerint nem igazak azok a pletykák, melyek szerint a Ferrari egy brutális ajánlattal próbálja meg átcsábítani csapatához Lewis Hamiltont 2024-re.
2023 Miami Grand Prix, Friday - Sam Bloxham Lewis Hamilton

Ahogyan arról lapunk is beszámolt nemrég, a Daily Mail értesülései szerint a Ferrari elnöke, John Elkann elhatározta, leszerződteti a hétszeres világbajnokot, az olasz csapat pedig hajlandó egy 40 millió fontos, azaz mintegy 17 milliárd forintos ajánlatot tenni neki. A lap szerint a Ferrari-elnök azt szeretné, ha Hamilton Charles Leclerc csapattársa lenne 2024-ben, ám attól sem ijed meg, ha a monacói versenyző emiatt távozik a csapattól – akár a Mercedeshez.

Hamilton jelenleg érvényes szerződése 2023 végéig szól a Mercedesnél, a csapatot irányító Toto Wolff azonban nem aggódik amiatt, hogy elveszítik a hétszeres világbajnokot.

„Ezek a pletykák kétévente előjönnek, amikor épp alá kell írnunk egy új szerződést. De egyik sem igaz. Szokványos módon egyeztetünk anélkül, hogy bármiféle határidő nyomást jelentene” – mondta a szakember az OE24 kérdésére.

„Egyszerűen csak kényelmetlen, hogy két barátnak, két vértestvérnek, akik mindent együtt vészeltek át, hirtelen a pénzről kell beszélniük. Határozottan biztos vagyok abban, hogy meg fogjuk találni egymást, egy szemernyi kétség sincs bennem emiatt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!