Wolff sajnálja a Ferrari rajongóit és alkalmazottait - F1VILÁG.HU

Wolff sajnálja a Ferrari rajongóit és alkalmazottait

HIRDETÉS
A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff azt mondja, a Ferrari egyetlen rajongója sem érdemel olyan gyenge teljesítményt, mint amilyet a patinás olasz istálló mutat idén.
GP BELGIO F1/2020 -  SABATO 29/08/2020   
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc

A maranellói gárda kiábrándítóan szerepelt a Belga Nagydíj időmérő edzésén: Charles Leclerc a 13., Sebastian Vettel pedig csak a 14. rajtkockát szerezte meg Spa-Francorchamps-ban.

A Mercedes csapatát irányító Toto Wolff azt mondja, sajnálja a Ferrarit a mostani küszködés miatt – különösen a csapat rajongóit és alkalmazottait.

„A Ferrari egy ikonikus brand, melynek az élen kellene harcolnia” – mondta az osztrák szakember Belgiumban. „Ez nem jó sem a Forma-1-nek, sem pedig a versengésnek.”

„Mélyen együttérzek a Ferrari rajongóival, és a Ferrari összes alkalmazottjával a gyenge teljesítmény miatt. Egyetlen rajongó, és egyetlen Ferrari-munkatárs sem érdemel ilyen eredményt.”

A Ferrari kivételével az összes csapat javítani tudott tavalyi teljesítményén Belgiumban, Wolff szerint pedig a Scuderia idei visszaesése nem véletlen.

„Az a benyomásom, hogy ez a teljesítmény abból fakad, ahogy kijelölték a prioritásokat a közelmúltban” – mondta a Mercedes-főnök, majd amikor megkérdezték arról, konkrétan mire gondol, kifejtette: „Talán nem lenne helyes azt mondanom, hogy ez a Ferrari prioritása volt, mert abba beletartozna mindenki a Ferrarinál.”

„Talán a csapat bizonyos embereinek döntése volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!