Friss hírek

Wolff szerint „kis birkózás” után hamar megállapodnak majd Hamiltonnal

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt mondja, meglehetősen sima egyeztetésekre számít Lewis Hamiltonnal a brit pilóta jövőjével kapcsolatban.

Hamilton jelenleg érvényes szerződése 2023 végéig szól, Wolff azonban már korábban is nyilatkozta, hogy szeretne még az új idény kezdete előtt megállapodni a hétszeres világbajnokkal a folytatásról. Mivel Hamilton az elmúlt idényben többször nyilatkozta azt, még évekig szeretne az F1-ben versenyezni, Wolff szerint meglehetősen könnyen megállapodnak majd az új szerződésről.

„Még van egy teljes évünk” – mondta az osztrák szakember. „Annyira összecsiszolódtunk az elmúlt 10 évben, a kapcsolatunk annyit fejlődött, hogy csupán arra van szükség, hogy visszatérjen Európába, összedugjuk a fejünket, birkózzunk egy kicsit, és úgy hagyjuk magunk mögött az irodát, hogy néhány óra után felszáll a fehér füst!”

Hirdetés
 

Hamilton nemrégiben a New York Times hasábjain beszélt arról, mennyire nem tetszik neki az, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megtiltja a versenyzőknek, hogy engedély nélkül állást foglaljanak bizonyos témákban. A brit azt mondta, inkább nem folytatja a versenyzést, ha nem szólalhat fel az emberek érdekében.

Wolff újságíróknak nyilatkozva azt mondta, még nem beszélt a témáról a versenyzővel, de biztosan szóba kerül majd.

„Még nem beszéltünk a politikai helyzetről, mivel a pihenőjét tölti, és szerintem fontos, hogy az ember elszakadjon egy kicsit az F1-től. Én is ezt teszem. Amint visszatért, ezeket a dolgokat pozitív hangulatban biztosan átbeszéljük majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!