Wolff: Vasseur és Olaszország megérdemli a Ferrari melbourne-i sikerét! - F1VILÁG.HU

Wolff: Vasseur és Olaszország megérdemli a Ferrari melbourne-i sikerét!

HIRDETÉS
Rendkívül elismerően beszélt a Ferrari Forma-1-es csapatának múlt heti, melbourne-i teljesítményéről a Mercedest irányító Toto Wolff.
2022 Azerbaijan Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Toto Wolff

Az olasz csapat Carlos Sainz vezetésével — a Red Bull botlását kihasználva — magabiztos kettős győzelmet szerzett a múlt hétvégi Ausztrál Nagydíjon, miközben a Mercedes ismét végigszenvedte a hétvégét. Toto Wolff ugyanakkor azt mondja, örül a Ferrari sikerének — elsősorban jó barátja, a csapatot irányító Fred Vasseur miatt.

„Mindenekelőtt örülök a Ferarinak. Örülök Frednek. Megérdemli” — mondta elismerően az osztrák szakember. „Tavaly együtt repültünk, és a Dubajból Melbourne-be tartó repülőúton kiugrott az egyik csigolyája, és nem tudott ülni vagy aludni. 13 órán át állt a repülőn!”

„Aztán az egyik autója baleset miatt kiesett, a másik pedig a 4. helyen végzett, kész katasztrófának tűnt az egész. Ott volt rajta a nyomás egész Olaszország részéről, és most szerzett egy kettős győzelmet.”

„Amennyire utálom ezt a helyzetet, Vasseur annyira megérdemli. A Ferrari megérdemli. Olaszország megérdemli. Carlos ugyancsak megérdemli — nemcsak a vakbelét veszítette el, de gyakorlatilag szóltak neki, hogy ‘te már nem leszel itt többé’. Aztán durr! Látható, az emberi erő mire képes, ha szükség van rá.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!