Friss hírek

Wolff Verstappen problémáján viccelődött: „Talán szándékosan csinálta?!”

Jobb híján csak poénkodni tud a Red Bull és Max Verstappen helyzetével a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff – az osztrák szakember szerint a holland és csapata akkora előnyben vannak jelenleg a Forma-1-ben, hogy még a 15. helyről is meg tudják nyerni a mai versenyt.

Verstappen abszolút favoritként vágott neki a Szaúd-arábiai Nagydíjnak, és miután mindhárom szabadedzésen a leggyorsabb volt, a rajtelsőségre is ő pályázott a legnagyobb eséllyel. A technikai azonban közbeszólt, a kardántengely törése miatt Verstappen nem jutott tovább a Q2-ből, és csak a 15. helyről indulhat ma.

A címvédő balszerencséjével kapcsolatban Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke ejtett el egy poént szombaton – majd komolyra fordította a szót, ám amit ezután mondott, azon legfeljebb csak kínjában tud ő is nevetni…

Hirdetés
 

„Talán szándékosan csinálta?! Lehet, hogy Stefano [Domenicali] egy kicsit megszorongatta őket!” – mondta viccelődve a Mercedes-főnök.

Wolff aztán hozzátette, nem lepődne meg azon, ha Verstappen a 15. helyről rajtolva is győzne Dzsiddában, szerinte ugyanis a holland pilóta jelenleg óriási előnyben van mindenkivel szemben.

„Szerintem akkora tempója van, hogy ha körönként 1 másodperc, vagy annál is több lesz a tarsolyában… Hány körös is lesz a verseny? 50. Az 50 másodperc. Szerintem meg tudja csinálni, láthattuk ezt már Lewistól [Hamilton] is korábban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!