Wurz szerint pontokért harcolhat a Williams

Alexander Wurz szerint a Williams új fejlesztései lehetővé teszik számára, hogy pontokért harcolhasson a hétvégén megrendezésre kerülő Francia Nagydíjon.

Alexander Wurz szerint a Williams új fejlesztései lehetővé teszik számára, hogy pontokért harcolhasson a hétvégén megrendezésre kerülő Francia Nagydíjon.

A Williams istálló jelenleg a középmezőny oszlopos tagja, azonban Wurz úgy érzi, hogy a hétvégén első alkalommal bevetésre kerülő mechanikai és aerodinamikai fejlesztéseik lehetővé teszik számukra, hogy pontokat szerezzenek Magny-Cours-ban.

“Azt követően, hogy pozitív tesztprogramot teljesítettünk a múlt héten Silverstone-ban, magabiztosan várom a francia futamot” – mondta az osztrák versenyző a csapat hivatalos előzetesében. “Ugyan a többiek is számos újításssal készülnek a versenyre, véleményem szerint autónk elég jó lesz ahhoz, hogy a pontszerző helyekért harcolhassunk Magny-Cours-ban.”

Wurz csapattársa, Nico Rosberg a következőkkel folytatta: “Sikerült előrelépést elérnünk a múlt heti teszteken Silverstone-ban. Már alig várom, hogy meglássam, miként muzsikálnak az új fejlesztések az autóban.”

A grove-i bázisú csapat technikai igazgatója, Sam Michael szintén magabiztosan várja a Francia Nagydíjat, miután a Williams mérnökeinek sikerült megoldaniuk azt a megbízhatósági problémát, amely miatt Nico Rosberg kiesett Indianapolisban.

“A megbízhatóságunk sokkal jobb, mint az elmúlt években volt, de még sokat kell dolgoznunk, hogy az apróbb hibákat kiküszöböljük. Azonban úgy érezzük, hogy az Amerikai Nagydíjon előjött meghibásodásokra megoldást találtunk, így azokkal már biztosan nem kell számolnunk” – mondta a szakember.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!