Zak Brown: Meglepne, ha Alonso váltana - F1VILÁG.HU

Zak Brown: Meglepne, ha Alonso váltana

HIRDETÉS
Bahrain Grand Prix Practice

Zak Brown, a McLaren új igazgatója is tudja, borzasztó hétvégén vannak túl, hiszen egyik autójuk sem ért célba. Sőt! Vandoorne kocsiját a rajtrácsról kellett letolni.

„Egyértelmű, hogy a tulajdonosok sem örülnek a mostani helyzetnek, de szembe kell néznünk vele. Nem kezdtük jól a szezont. Ezen a hétvégén meg különösen sok hibával szembesültünk. Stoffel miatt rettenetesen érezzük magunkat. Még az esélyt sem adtuk meg neki, hogy versenyezhessen.” – mondta Brown a Sky Sports-nak.

„Felül kell kerekednünk a problémáinkon, ahogy a partnerüknek is. Ezt pedig nagyon gyorsan kellene végrehajtanunk, de ugye ebben a sport nincsenek gyors megoldások.”

„Az elnök is kilátogatott a versenyre, és a rajtrácson is ott volt velünk. Mindent megpróbálunk gyorsan helyrehozni. Azonban a távoli versenyeken ez nehéz. A gondokat nehezebb megoldani, de talán most, hogy visszarepülünk Európába, könnyebb lesz. Szeretnék optimistább lenni az Orosz Nagydíjjal kapcsolatban, de…”

„Meglátjuk Európában, mert sok új alkatrésszel készülünk. Az erőforrással kapcsolatban is fontos lépést teszünk, de néhány futamra szükségünk lesz. Reálisan azt mondanám, hogy a szezon közepe fele léphetünk előre.”

Arra a kérdésre, mennyire igaz, hogy Alonso másik csapathoz igazol, Brown a következőt mondta:

„Meglepne, ha váltana. A jövő évi ülésről már beszélünk vele, és folyamatosak a tárgyalások. Persze, beszél másokkal is, hiszen egy lapra nem tehet fel mindent. Viszont nyáron új leülünk, akkor már jobban látjuk, hogyan is állunk.”

„Alonso egy igazi csapatjátékos, aki motivál minket, csak egy nagyszerű autóra lenne szüksége.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!