Friss hírek

Zárt kapus lesz az F1-es Török Nagydíj

empty grandstands, gradins, during the Formula 1 Pirelli Grosser Preis der Steiermark 2020, Styrian Grand Prix from July 10 to 12, 2020 on the Red Bull Ring, in Spielberg, Austria - Photo Antonin Vincent / DPPI
Mégsem lehetnek nézők a novemberben esedékes Forma-1-es Török Nagydíjon – jelentették be a szervezők.

A koronavírus-járvány miatt idén Isztambulban is rendeznek versenyt, a szervezők pedig az eredeti tervek szerint mintegy 100 ezer nézőt is beengedtek volna a november 13-15. közötti versenyhétvégére.

A koronavírus-járvány második hulláma miatti bizonytalanság azonban végül azt eredményezte, a közönség nem lehet ott a Török Nagydíjon.

Mindezt Isztambul kormányzósága jelentette be hétfőn. Közleményükben azt írják, a koronavírus-járvány leküzdésére irányuló erőfeszítések keretében, Isztambul pandémiás bizottságának ajánlásával összhangban döntöttek úgy, a versenyt zárt kapuk mögött tartják.

Néhány hete egyébként megkezdték a jegyértékesítést a versenyre, néhány órán belül pedig 40 ezer belépő el is kelt.

A nemrég megtartott Orosz Nagydíjon egyébként mintegy 30 ezer néző ott lehetett a lelátókon, és a Nürburgringen, Portimaóban és Imolában is ott lehet bizonyos számú rajongó.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!