Portugál Nagydíj
empty grandstands, gradins, during the Formula 1 Pirelli Grosser Preis der Steiermark 2020, Styrian Grand Prix from July 10 to 12, 2020 on the Red Bull Ring, in Spielberg, Austria - Photo Antonin Vincent / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing

Zárt kapus lesz az F1-es Török Nagydíj

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Zárt kapus lesz az F1-es Török Nagydíj

Mégsem lehetnek nézők a novemberben esedékes Forma-1-es Török Nagydíjon – jelentették be a szervezők.

A koronavírus-járvány miatt idén Isztambulban is rendeznek versenyt, a szervezők pedig az eredeti tervek szerint mintegy 100 ezer nézőt is beengedtek volna a november 13-15. közötti versenyhétvégére.

A koronavírus-járvány második hulláma miatti bizonytalanság azonban végül azt eredményezte, a közönség nem lehet ott a Török Nagydíjon.

Mindezt Isztambul kormányzósága jelentette be hétfőn. Közleményükben azt írják, a koronavírus-járvány leküzdésére irányuló erőfeszítések keretében, Isztambul pandémiás bizottságának ajánlásával összhangban döntöttek úgy, a versenyt zárt kapuk mögött tartják.

Néhány hete egyébként megkezdték a jegyértékesítést a versenyre, néhány órán belül pedig 40 ezer belépő el is kelt.

A nemrég megtartott Orosz Nagydíjon egyébként mintegy 30 ezer néző ott lehetett a lelátókon, és a Nürburgringen, Portimaóban és Imolában is ott lehet bizonyos számú rajongó.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!