Zöld lámpa: Ocon már idén tesztelhet a Renault-val

Esteban Ocon, Renault
Fotó: Renault
Zöld lámpát kapott Esteban Ocon, így már idén beülhet a Renault versenygépébe, és tesztelhet velük az év végén, Abu Dhabiban.

A francia pilóta jelenleg a Mercedes tartalékversenyzője, azonban jövőre Daniel Ricciardo mellett már a Renault csapatát erősíti majd. 

Ocon nemrégiben úgy nyilatkozott, nagyon bízik benne, hogy lehetőséget kaphat az év végi teszten Abu Dhabiban, ám ebben a Renault-nak és a Mercedesnek kellett megegyeznie. Úgy tűnik, a Mercedes nem áll útjába ennek, így Ocon december 2-án már autóba is ülhet. 

A Pirelli tesztjén Ocon mindkét napon, kedden és szerdán is lehetőséget kap majd, így lesz néhány órája arra, hogy megismerkedjen a csapattal és egy kis tapasztalatot szerezzen a közös munkáról. 

Ocon egyébként továbbra is a Mercedes szolgálatában áll, és tartalékpilótai szerepét az Abu Dhabi Nagydíj időmérőjéig fenntartják számára. 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS