Portugál Nagydíj
Max Verstappen performs during The Dutch Road Trip in Naaldwijk, Netherlands on January 26, 2020 // Rob Smalley / Red Bull Content Pool // AP-23W2NCPAN1W11 // Usage for editorial use only //
Fotó: Red Bull Racing

A nap videója: Így forgatta le hollandiai száguldozását a Red Bull

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A nap videója: Így forgatta le hollandiai száguldozását a Red Bull

Nemrég az F1Világ is bemutatta azt a kisfilmet, amit a Red Bull készített annak apropójából, hogy 2020-ban a tervek szerint a száguldó cirkusz visszatér Hollandiába.

Bár a koronavírus-járvány miatt a zandvoorti verseny megrendezése igencsak kérdésessé vált, a május első hétvégéjére tervezett Holland Nagydíj helyett a Red Bull közzétette azt a videót, amit még az év elején forgatott le: Max Verstappen és Alexander Albon Hollandia utcáin száguldoztak a Red Bull korábbi versenyautóival.

Az energiaital-gyártó most egy bő negyedórás filmet tett közzé arról, hogyan is zajlott a forgatás. Ha csak egy videót nézel meg ma, mindenképp ez legyen az!

És íme az elkészült videó:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!