Amikor Russell kissé becsiccsentve beszélgetett Wolff-fal

George Russell (GBR) Williams Racing. Australian Grand Prix, Thursday 12th March 2020. Albert Park, Melbourne, Australia.
Fotó: Williams
George Russell, a Williams versenyzője meglehetősen furcsa körülmények között beszélgetett először Toto Wolff-fal, a Mercedes F1-es csapatfőnökével – szerencsére nem ezen a találkozáson múlt a jövője.

Russell a Beyond the Grid című podcastben mesélt arról, hogy 2015-ben, az Autósport Díjátadó ünnepségén összeszedte minden bátorságát, és odament Wolffhoz beszélgetni. 

„Az Autósport Díjátadón, 2015 végén kicsit vidám voltam a szezon végeztével. Néhány pohárral ittunk, és egy kicsit talán nagynak éreztem magam? Néhány versenyzőtársammal voltam, aztán azt mondtam, hogy „ó, most odamegyek Totóhoz, és beszélgetni fogok vele”” – mesélte Russell. 

„Ez azután történt, hogy minden díjat átadtak, és tényleg nagyon jót beszélgettünk, és emlékezett rám egy korábbi találkozóról – beszélgettünk a jövő terveiről, stb.”

Ezt követően viszont félbeszakították a beszélgetést, az egyik kidobó ugyanis odament Russellhez, és azt mondta neki, ilyen fiatalon ideje lenne hazamennie. 

„De amikor éjfél lett, az egyik kidobó odajött hozzám, direkt hozzám, és azt mondta: „Szia George, emlékszem rád tavalyról, amikor megkaptad az Autósport Díjat, de túl fiatal vagy ahhoz, hogy éjfélkor itt legyél.”

„Azt válaszoltam, hogy „bocsi, Toto Wolffal beszélgetek – ezen a jövőm múlhat, és megfosztasz ettől a lehetőségtől!”” – nevetett Russell, akinek aztán szerencsére nem ez volt az egyetlen lehetősége, hogy beszélgessen a Mercedes emberével. 

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS