Friss hírek

Amikor Russell kissé becsiccsentve beszélgetett Wolff-fal

George Russell, a Williams versenyzője meglehetősen furcsa körülmények között beszélgetett először Toto Wolff-fal, a Mercedes F1-es csapatfőnökével – szerencsére nem ezen a találkozáson múlt a jövője.

Russell a Beyond the Grid című podcastben mesélt arról, hogy 2015-ben, az Autósport Díjátadó ünnepségén összeszedte minden bátorságát, és odament Wolffhoz beszélgetni. 

„Az Autósport Díjátadón, 2015 végén kicsit vidám voltam a szezon végeztével. Néhány pohárral ittunk, és egy kicsit talán nagynak éreztem magam? Néhány versenyzőtársammal voltam, aztán azt mondtam, hogy „ó, most odamegyek Totóhoz, és beszélgetni fogok vele”” – mesélte Russell. 

„Ez azután történt, hogy minden díjat átadtak, és tényleg nagyon jót beszélgettünk, és emlékezett rám egy korábbi találkozóról – beszélgettünk a jövő terveiről, stb.”

Ezt követően viszont félbeszakították a beszélgetést, az egyik kidobó ugyanis odament Russellhez, és azt mondta neki, ilyen fiatalon ideje lenne hazamennie. 

„De amikor éjfél lett, az egyik kidobó odajött hozzám, direkt hozzám, és azt mondta: „Szia George, emlékszem rád tavalyról, amikor megkaptad az Autósport Díjat, de túl fiatal vagy ahhoz, hogy éjfélkor itt legyél.”

„Azt válaszoltam, hogy „bocsi, Toto Wolffal beszélgetek – ezen a jövőm múlhat, és megfosztasz ettől a lehetőségtől!”” – nevetett Russell, akinek aztán szerencsére nem ez volt az egyetlen lehetősége, hogy beszélgessen a Mercedes emberével. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!