Barátnője fizetős chaten kérte meg Leclerc-t, hogy engedje már be a lakásba

Charles Leclerc Charlotte Siné
Fotó: Instagram
Amikor Charles Leclerc benne van valamiben, csak arra fókuszál – ennek a minap barátnője, Charlotte itta meg a levét, aki közel 25 percen át volt kénytelen várakozni a lakás előtt. A fiatal hölgynek még egy fizetős accountot is létre kellett hozni a Twitch nevű csatornán, hogy kapcsolatba tudjon lépni a Ferrari pilótájával!

Charles Leclerc a koronavírus-járvány miatti kényszerpihenőt jobbára szimulátorozással tölti – nem volt ez másképp a minap sem, barátnője pedig valószínűleg egy életre megtanulta, hogy soha ne felejtse otthon a lakáskulcsot!

A Ferrari pilótája közösségi oldalára írta ki az alábbiakat: „A barátnőmnek elő kellett fizetnie a Twitch-oldalamra, hogy meg tudjon kérni a chaten keresztül, hogy nyissam ki neki a bejárati ajtót. 25 percig várt lent, mert nem hallottam a telefonomat, és annyira a raliversenyemre fókuszáltam.”

A Twitterre egyébként egy videót is felkerült arról, ahogy Leclerc elolvassa kedvese üzenetét.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS