Ecclestone az apaságról: Mi ebben olyan nagy ügy?

Bernie Ecclestone (GBR) at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Race, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Sunday 8 April 2018.
Fotó: Bahrain GP
89 évesen ismét apai örömök elé néz a Forma-1 korábbi ura, Bernie Ecclestone. Csütörtökön robbant a hír, az üzletember 44 éves felesége várandós, Ecclestone viszont nem érti, mi ebben olyan nagy ügy.

A korábbi F1-es vezérnek már van három gyermeke: a legidősebb 65, a legfiatalabb pedig 35 éves. Jelenlegi feleségével, Fabiana Flosival 2012-ben házasodott össze.

Ecclestone elárulta, nagyon örül annak, hogy újra gyermeke születik – főleg felesége miatt.

„Mi ebben olyan furcsa? Egy ideje már nincs munkám, szóval volt elég időm gyakorolni!” – mondta az üzletember a Daily Mail című lapnak.

„Igen, a feleségem nagyon izgatott. Nem értjük, mi ebben olyan nagy ügy. Nagyon örülök, és főleg a feleségem miatt. Már jó pár éve szerette volna, ha összejön, én pedig örülök, hogy lesz mellette valaki, ha én már nem leszek.”

„Örömteli a dolog, nem látok semmi drámait benne. Van már unokám is, és várom már, hogy egy újabb bébi érkezzen a családba.”

Úgy tudni, Ecclestone-nak a három lánygyermek után ezúttal kisfia születik majd.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS