Friss hírek

F1-es VIP-belépőt kapott Imola szerencsehozó macskája

Névre szóló VIP-belépőt kapott a hétvégi Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíjra a tavalyi versenyhétvége során megismert macska, Formulino.

A Forma-1 mezőnye tavaly 2006 után először vendégeskedett a legendás Imolában, a paddockba pedig előszeretettel belógott a négylábú is, aki aztán a garázsokba is rendszeresen belesett.

Sőt, a Formulino névre keresztelt cica aztán a versenyzőkkel is elkezdett megismerkedni: Sebastian Vettelnek például interjú közben „köszönt oda”, majd Lewis Hamiltonnal is megismerkedett a Mercedes kamionjai között.

Hirdetés
 

Miközben Vettel arról beszélt, ő alapvetően nem kedveli a macskákat, de a szerencsehozó imolai cicát talán a szívébe zárja, Hamilton jóval közvetlenebb volt a négylábúval szemben.

Ezek után természetesen rögtön némi jelentőséget is tulajdonítottak a macskával való találkozásnak: mivel a vasárnapi versenyen Hamilton győzött, neki szerencsét hozott Formulino, Vettel azonban kevésbé volt szerencsés, ő csak a 12. helyen ért célba.

Az imolai cirmosnak a versenyhétvége után saját Instagram-fiókja is lett, ahol nemes egyszerűséggel csak „Imola tulajdonosaként” jellemzik őt. A közösségi oldalra számos fotó felkerült arról, ahogy Formulino részt vesz a fontos meetingeken, és felügyeli a paddock eseményeit.

Az F1 pedig erre a hétvégére egy különleges ajándékkal kedveskedett neki: névre szóló VIP-belépőt kapott, ami igencsak nagy szó a koronavírus-járvány miatti létszámkorlátozások miatt!

Formulinót paddock-belépőjén az imolai versenypálya munkatársaként tüntetik fel, pozíciójának megnevezése pedig „macska”. 

Miközben mindenki a Forma-1-es csapatok technikai újításairól, illetve az idei autók teljesítményéről beszél, lehet, hogy Formulino jelenti a siker kulcsát? Vajon idén kinek hoz szerencsét?

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!