Eifel Nagydíj
Charles Leclerc, Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Filmbemutató: A nagy randevú – Charles Leclerc-rel!

Nemrég bemutatták azt a Charles Leclerc főszereplésével készült rövidfilmet, amit még május végén forgattak le Monte-Carlo utcáin Claude Lelouch francia rendezővel.

A ’Le Grand Radez-Vous’, azaz ’A nagy randevú’ címet viselő alkotást az elmaradt Forma-1-es nagydíj hétvégéjén forgatták Monacóban. A francai rendezőművész 1976-ban – akkor a forgatás körülményei miatt meglehetősen nagy port kavart – filmjét álmodta újra a koronavírus-járvány apropóján.

A film főszerepét pedig ki más, mint a Ferrari ifjú titánja, Monaco szülötte, Charles Leclerc kapta meg, aki egy tűzpiros maranellói gépcsodával száguld Monte-Carlo szűk utcáin.

A koronavírus-járvány kellemetlen velejárója, az arcmaszk is végig főszerepet kap a filmben, annak végén azonban – az újrakezdés egyfajta szimbólumaként – az is lekerül Leclerc-ről, illetve az időközben mellé bepattanó hölgyről – aki nem mellesleg Rebecca Blanc-Lelouch, a rendező unokája.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!