Hamilton húsmentes hamburgerezőt támogat

2019 Hungarian Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője egy húsmentes gyorsétteremláncba fektetett be, ezzel is kiállva a környezet- és állatvédelem mellett.

Hamilton 2017 óta folytat vegetáriánus életmódot, közösségi oldalain is rendszeresen hangsúlyozza, mennyire fontosnak tartja a húsmentes étkezést – éppen ezért tudott azonosulni a Neat Burger koncepciójával, amely egy húsmentes gyorsétteremlánc lesz. 

A brit pilóta a Belga Nagydíjat követően rögtön Londonba utazik majd, hogy részt vehessen az üzlet megnyitóján. 

„Számomra fontos, hogy tudatosan bánjunk a környezetünkkel, és tisztelem a Neat Burger hitvallását, hogy kiállnak az etikusabb folyamatokért és a kisebb beszállítóüzemekért” – nyilatkozta Hamilton. „Ezért vagyok büszke rá, hogy támogathatom ezt a projektet.”

„De a termékről is szól a dolog. Vegetáriánusként meggyőződésem, hogy szükségünk van az olyan lehetőségre, hogy gyorsétteremben is étkezhessünk egészségesebben – valami olyat kapjunk, ami ízlik és azoknak is kínálatot nyújt, akik húsmentesen akarnak étkezni.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS