Friss hírek

Hülkenberg indul a Ninja Warriorban

Míg Nico Hülkenberg, a Renault F1-es pilótája hétvégén a Szingapúri Nagydíjon versenyez majd, eközben a német RTL egy műsorában teljesen más képességeit mutatja meg.

A Ninja Warrior egy ügyességi vetélkedő, amelyet már két alkalommal Magyarországon is megrendeztek – a németországi adásban pedig egy ismerős arccal találkozhatnak majd a nézők pénteken. 

Hülkenberg, a Renault pilótája ugyanis úgy döntött, hogy kipróbálja magát a vetélkedőn, miután egyszer otthon, a kanapén ülve nézte a korábbi versenyzőket. 

Hirdetés
 

A verseny lényege, hogy különböző, egyre nagyobb nehézségi fokozatú akadályokon kell minél gyorsabban átjutniuk a résztvevőknek anélkül, hogy leesnének.

„Nagy rajongója vagyok a tv show-nak, és mindenképp ki akartam próbálni magam benne. Idén ez sikerült, és ott vagyok a rajtnál! Hogy hogy győztem le magamat, azt pénteken láthatjátok 20:15-től a német RTL-en” – írta Hülkenberg Instagramon. 

„Az autóban sisakban vagyunk, el vagyunk rejtve a kamerák elől, szóval ez teljesen más dolog, de izgatott vagyok” – nyilatkozta a versenyző a német RTL-nek. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hülkenberg indul a Ninja Warriorban
Szakított kedvesével Charles Leclerc
Utat nevezett el a Niki Laudáról a Mercedes
10 éve intett búcsút az F1-nek Michael Schumacher
Futással búcsúzott Vetteltől a Forma-1
Videó: Ilyen volt Vettel első Forma-1-es tesztje

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!