Íme az F1-es reakciók Olaszország eb-győzelmére - F1VILÁG.HU

Íme az F1-es reakciók Olaszország eb-győzelmére

Természetesen a Forma-1 világa is figyelemmel kísérte a labdarúgó Európa-bajnokság történéseit – most pedig megmutatjuk, hogyan reagáltak a csapatok és a versenyzők a vasárnapi döntőre.

A fináléban Olaszország és Anglia csapott össze, a mérkőzést, és ezzel az Európa-bajnokságot pedig egy tizenegyespárbaj után Olaszország nyerte meg.

A Forma-1-ben három olasz csapat, illetve egy olasz versenyző is van, így elsőként az ő reakciójukat mutatjuk meg.

Antonio Giovinazzi az olasz győzelem után Instagram-oldalán írta azt: „Annyira csodálatos olasznak lenni!”. A fiatal pilóta az ünneplés fotóját tette közzé posztjában.

A Forma-1 legpatinásabb csapata, a Ferrari szintén tisztelget az olasz labdarúgó-válogatott előtt: „Európa-bajnokok! Szép volt, Azzurri!”

Az AlphaTauri az angolok által használt szlogent [It’s coming home) átírva ünnepelték válogatottjukat: „It’s coming to Rome,” azaz (a trófea) Rómába megy!

A vesztes, angol oldalnak természetesen több képviselője van a Forma-1-ben: Lando Norris a helyszínen, a Wembley Stadionban kísérte figyelemmel az Európa-bajnokság döntőjét – végül szomorúan kellett távoznia.

„Kicsit szomorú vagyok, de szeretlek Anglia!” – írta közösségi oldalán a McLaren pilótája.

A mezőny másik két brit pilótája, George Russell és Lewis Hamilton – egyelőre legalábbis – nem nyilvánultak meg közösségi oldalaikon a vasárnap esti döntővel kapcsolatban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!