Friss hírek

Odaszúrt a Mercedes a Ferrarinak, a válasz sem maradt el!

Vicces szópárbajba bonyolódott a Ferrari és a Mercedes a Twitteren: a két versenyző Lewis Hamiltont használta fel egy kis szurkálódásra!

A történet azzal indult, hogy a német istálló néhány fotót tett közzé közösségi oldalán arról, ahogy Hamilton megérkezik az isztambuli paddockba.

Egyik követőjük aztán figyelmesen megjegyezte, legyenek óvatosak, Hamilton mögött ugyanis ott ólálkodik a Ferrari kamionja.

A Mercedes persze rögtön reagált, és azt írta válaszként, rendesen odaszúrva az olaszoknak: „Miért? A Ferrari mindig Lewis mögött van…”

A németek viccesnek szánt kommentje egy kicsit talán felbőszítette a Ferrarit, a válasz pedig szombat délelőtt meg is érkezett a Twitteren egy fotó és egy válaszüzenet formájában.

A fényképen az látható, ahogy Hamilton egy La Ferrarival pózolgat Miamiban, képaláírásként pedig a Ferrari a következő megjegyzést fűzte hozzá: „Kedves Mercedes! Igaz, hogy néha Lewis mögött ott van egy Ferrari, de az alapján, amit mi látunk, ugyanilyen gyakran ki is száll belőle…”

Erre aztán a Mercedes sem tudott mit reagálni: egy jól ismert mémmel igyekezett menteni a menthetőt egy újabb fotó társaságában.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!