Friss hírek

Ricciardo is megdöbbent: Elfelejtette a dobogós rituálét!

Nagy örömében elfelejtette szokásos ünnepi rituáléját az Eifel Nagydíj dobogóján Daniel Ricciardo. Az ausztrál később persze pótolta ezt, amit meg is mutatott rajongóinak.

Az ausztrál versenyző még a Red Bull Racingnél eltöltött idők során rendre úgy ünnepelte dobogós eredményeit, hogy saját cipőjéből itta a pezsgőt a pódiumon.

Ricciardo vasárnap, a Nürburgringen első dobogós eredményét érte el a Renault-val – a rutinos versenyző utoljára a 2018-as Monacói Nagydíjon állhatott a pódiumon, amikor győzött a hercegség utcáin.

Hirdetés
 

Igen ám, csakhogy ezúttal elmaradt a szokásos ’shoey’ a ceremónia során – Ricciardót később a paddockban szembesítették ezzel, melyet követően döbbenten vette tudomásul: elfelejtette a rituálét!

„Ó, haver! Ez annyira szörnyű! Teljesen elfelejtettem! El is mondom, miért! Mert amint elkezdtek pezsgőzni, Max [Verstappen] azonnal elkezdte rám locsolni, és életükben először lehűtötték az üveget! A pezsgő általában langyos, most viszont fagyos volt! Persze lehet, hogy csak annyira hideg van most” – magyarázta Ricciardo.

„Szóval sokkolt a hideg, és még csak… Wow, most nagyon szomorú vagyok.”

Ricciardo később Instagram-oldalán tett közzé egy videót, megmutatva, hogy pótolta a cipőből ivást!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!