Friss hírek

Ricciardo is megdöbbent: Elfelejtette a dobogós rituálét!

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team celebrates his third position on the podium.
Eifel Grand Prix, Sunday 11th October 2020. Nurbugring, Germany.
Nagy örömében elfelejtette szokásos ünnepi rituáléját az Eifel Nagydíj dobogóján Daniel Ricciardo. Az ausztrál később persze pótolta ezt, amit meg is mutatott rajongóinak.

Az ausztrál versenyző még a Red Bull Racingnél eltöltött idők során rendre úgy ünnepelte dobogós eredményeit, hogy saját cipőjéből itta a pezsgőt a pódiumon.

Ricciardo vasárnap, a Nürburgringen első dobogós eredményét érte el a Renault-val – a rutinos versenyző utoljára a 2018-as Monacói Nagydíjon állhatott a pódiumon, amikor győzött a hercegség utcáin.

Igen ám, csakhogy ezúttal elmaradt a szokásos ’shoey’ a ceremónia során – Ricciardót később a paddockban szembesítették ezzel, melyet követően döbbenten vette tudomásul: elfelejtette a rituálét!

„Ó, haver! Ez annyira szörnyű! Teljesen elfelejtettem! El is mondom, miért! Mert amint elkezdtek pezsgőzni, Max [Verstappen] azonnal elkezdte rám locsolni, és életükben először lehűtötték az üveget! A pezsgő általában langyos, most viszont fagyos volt! Persze lehet, hogy csak annyira hideg van most” – magyarázta Ricciardo.

„Szóval sokkolt a hideg, és még csak… Wow, most nagyon szomorú vagyok.”

Ricciardo később Instagram-oldalán tett közzé egy videót, megmutatva, hogy pótolta a cipőből ivást!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!